Werkwijze

Kennismaking
Je komt langs bij Afslankpoli Alkmaar. We maken kennis en ik licht mijn werkwijze toe. Deze kennismaking is geheel vrijblijvend. Samen kijken we of Afslankpoli Alkmaar jouw weg is naar gezond afvallen. Het is mogelijk om direct aansluitend de afspraak voor de intake te hebben. 

De duur van dit gesprek is ongeveer 30 minuten. 

Intake
Tijdens de intake gaan we verder in op jouw huidige leefstijl, eetgewoontes en bewegingspatroon. Er volgt een lichaams- en gewichtsanalyse. 

Tijdens de intake doen we een uitgebreide Body Analyse. Naast je gewicht, BMI en vetpercentage wordt ook het het visceraal vet (het vet rondom de organen) gemeten. Hiervoor maak ik gebruik van een Tanita weegschaal (deze weegschaal wordt ook gebruikt in ziekenhuizen, het geeft een zeer nauwkeurige analyse van de samenstelling van jouw gewicht). Indien gewenst kan ik ook je bloeddruk meten.

Naar aanleiding van de Intake en Body Analyse geef ik je een reĆ«le inschatting van de te behalen resultaten en kosten. 

De duur van de intake is ongeveer drie kwartier tot een uur.

Consult
Deze consulten zijn misschien wel de belangrijkste. Tijdens jouw consult bespreken we jouw voortgang en eventuele knelpunten. Praten hierover is een belangrijk onderdeel in het proces van de verandering. Uiteraard word je ook gewogen.

Veranderen van je leefstijl is niet eenvoudig. Ik help je oplossingen te vinden. Ik denk met je mee.

De duur van een consult is ongeveer 30- 45 minuten.

5000 stappen consult
Het is ook mogelijk bovengenoemd consult te hebben tijdens een wandeling. Uiteraard word je ook gewogen. De duur is 5000 stappen.

Weegconsult
Het weegconsult is bedoeld als een extra steun in de rug, tijdens en na het afvallen. We bepreken de resultaten en de voortgang. De duur is ongeveer een half uur.

Digi consult
Woon je niet in de buurt van Alkmaar en heb je wel behoefte aan mijn hulp? We kunnen digitaal, via zoom ook afspraken plannen. Vraag me naar de mogelijkheden.

Duo consult
Wil je je nieuwe gezonde leefstijl samen met iemand aanmeten? Bijvoorbeeld met je zus, collega, vriendin of partner? Samen is het makkelijker dan alleen. Je vindt naast mij ook steun bij elkaar. Interesse in de mogelijkheden? Geef dit aan bij het contactformulier. Bij duo consulten geldt een korting op de tarieven.

Bedrijven 
Medewerkers met een gezonde leefstijl zitten beter in hun vel. Het gevolg is een lager ziekteverzuim en een hogere tevredenheid onder je medewerkers. Ik help graag om je medewerkers een gezonde leefstijl aan te meten. Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.

Belangrijk om te weten:

Betaling
Betaling geschiedt d.m.v. pin of contante betaling in de poli. Bij digitale begeleiding ontvang je voor de behandeling een factuur welke voldaan dient te worden voor de startdatum.

Annulering
Bij het niet tijdig afzeggen van de afspraak, ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren geannuleerd of verzet te worden.