Wie ben ik

Mijn naam is Leontine Schipper, ik ben 50 jaar en woon met mijn samengestelde gezin in het centrum van Alkmaar. Na een carrière in de media besloot ik in 2007 een afslankstudio te openen. Mijn eigen zwangerschap was de aanleiding voor deze carrièreswitch. Ik kwam meer dan 30 kilo aan. Er was werk aan de winkel na de geboorte van mijn zoon. 

Ik ben me gaan verdiepen in de mogelijkheden die er zijn om af te vallen. Ik heb opleidingen gevolgd om mij verder te verdiepen in deze interessante materie. Twaalf jaar lang heb ik succesvol mensen begeleid bij gezond afvallen.

Fit en energiek zijn, vind ik het grootste cadeau van een gezonde leefstijl. Elke dag let ik op wat ik eet, zorg ik dat voldoende beweeg en goed slaap. Ik voel me daar goed, gezond en sterk. 

Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van mensen bij het aanmeten van een gezonde leefstijl. Het vergt tijd, discipline en aandacht om dit te veranderen. Met een gezonde dosis humor en enthousiasme help ik je daarbij. 

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Afslankpoli Alkmaar? Bel, app, of stuur een berichtje via het contactformulier onder het kopje “Contact”